Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Να γιατί παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Κ. Σκούρας. Όλο το παρασκήνιο



Η παραίτηση του αντιδημάρχου Σκοπέλου Κώστα Σκούρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο νησί. Τίποτε δεν έδειχνε ότι ο κ. Σκούρας επρόκειτο να υποβάλλει την παραίτησή του.
Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής.


Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον κ. Σκούρα αλλά κάνοντας ρεπορτάζ επί του θέματος έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο λόγος παραίτησης του κ. Σκούρα ήταν η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην λειτουργία του σφαγείου Σκοπέλου.
Άλλωστε, στην επιστολή του ανέλαβε πλήρως, λόγω αρμοδιότητας, την ευθύνη της μη λειτουργίας του σφαγείου και τις αρνητικές, έως καταστροφικές, συνέπειες που θα έχει το γεγονός αυτό σε μια τέτοια περίοδο όπως το Πάσχα.
Έτσι, λοιπόν, η μη λειτουργία του σφαγείου ανάγκασε τον κ. Σκούρα να υποβάλει την παραίτησή του.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, η μεγάλη καθυστέρηση προέκυψε από τον τοπογράφο ο οποίος άργησε να αποστείλει το τοπογραφικό των νέων σφαγείων, που βρίσκονται στο Έλιος. Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής ήταν να προκύψει αυτή η μεγάλη καθυστέρηση. Οι υπηρεσίες στην Σκόπελο, λένε οι πληροφορίες μας, πίεζαν αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Έτσι, τώρα που υπάρχει το τοπογραφικό αναμένεται από τον ΕΟΤ να πάει στην Σκόπελο και να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους που απαιτούνται, ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια λειτουργίας του σφαγείου. 
Καταλήγοντας,  μπορούμε να πούμε ότι, το σφαγείο "έφαγε" τον Σκούρα. Ο άνθρωπος δεν φαίνεται να έφταιγε για την καθυστέρηση αλλά ανέλαβε την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: