Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο


Σε έρευνα που διενεργήθηκε χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα από μέλη του Ο.Π.Ε Πάφου σε συνεργασία με μέλη του Δ.Ε.Η.Δ Αρχηγείου Αστυνομίας, εντοπίστηκαν σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Πάφο και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, οκτώ πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου, καθώς και χρηματικό ποσό, ύψους €75.


Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Αναφορικά με οχλαγωγία και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης – 



Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, τρία πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 49χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση νυκτερινής διάρρηξης τουριστικού διαμερίσματος και κλοπής, που διαπράχθηκε γύρω στις 7μ.μ. χθες, καθώς και για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.
Το όχημα που οδηγούσε ο 49χρονος, ανακόπηκε γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου σε περιοχή της Αγίας Νάπας και σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτό, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δύο χειρουργικά γάντια και ένα φανάρι.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων.
Το όχημα που οδηγούσε το πιο πάνω πρόσωπο, ανακόπηκε γύρω στις 6.45μ.μ. χθες, από μέλη του Ε.Ο.ΜΟ Αρχηγείου Αστυνομίας στην Πόλη Χρυσοχούς και από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτό, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μια σιδερογροθιά, ένα ρόπαλο και δύο μαχαίρια.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.


Συνελήφθη χθες βράδυ για αυτόφωρο αδίκημα ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αεροβόλου πιστολιού.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αποθηκών και κλοπών.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.


Συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 57χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής κροτίδων.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάπραξης τροχαίων παραβάσεων, εξύβρισης, πρόκλησης ανησυχίας και απειλής χρήσης βίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: