Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πράξη ανθρωπιάς από το κοινωνικό παντοπωλείο Λεμεσού προς την Λέσχη Εθελοντών Πάφου « Αλληλεγγύη»



Το ανθρώπινο του πρόσωπο έδειξε ο Δήμος Λεμεσού προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη Λέσχη Εθελοντών Πάφου « Αλληλεγγύη» προϊόν της συναυλίας «Λεμεσός Αλληλεγγύη»  που διοργανώθηκε στις 24 Απριλίου με την συμμετοχή δεκάδων Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών, τραγουδιστών και ηθοποιών μουσικών σχημάτων και παιδικών χορωδιών.



Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν  από το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο Λεμεσού στο οίκημα της Λέσχης Εθελοντών « Αλληλεγγύη» στην Πάφο.
Η αντιπρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών «Αλληλεγγύη» Παυλίνα Μενελάου - Πάτσαλου ευχαρίστησε από καρδιάς την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο στο Δήμο Λεμεσού και πρόεδρο της επιτροπής κοινωνικής μέριμνας Εύη Τσολάκη για την προσφορά της, το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Λεμεσού αλλά και τον Ανδρέα Φυλακτού, ηθοποιό και εθελοντή.

Με αυτή την πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, είπε η κ. Πάτσαλου, η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη θα μπορέσει να στηρίξει τις 350 οικογένειες στην επαρχία Πάφου που εξυπηρετεί. Ακόμη μια φορά, είπε, αποδείχθηκε πως οι Κύπριοι είναι δίπλα ο ένας στον άλλο και πως η αλληλεγγύη δεν έχει όρια. 
Σύμφωνα με την κ. Πάτσαλου, η Λέσχη Εθελοντών «Αλληλεγγύη» στηρίζει πολλές οικογένειες, ανάμεσα στις οποίες νεαρά ζευγάρια, ηλικιωμένους και μικρά παιδιά. Απηύθυνε επίσης έκκληση για προσφορά καλώντας τον κόσμο να καλύψει τις ανάγκες της Λέσχης σε παιδικές πάνες, κρέας για το Πασχαλινό τραπέζι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Γιώργος Γερολέμου εκ των εθελοντών της Λέσχης χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως ημέρα χαράς. Η έμπρακτη εφαρμογή της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης προς τον κάθε συνάνθρωπο χωρίς διακρίσεις, είτε με την υλική είτε με την ψυχολογική υποστήριξη του αποτελεί, όπως είπε, καθήκον μας.
Η κ Πάτσαλου ευχαρίστησε  εκτός από το Δήμο Λεμεσού και την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού για την στήριξη τους και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: