Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

“Ο 24χρονος Βρετανός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, ανατράπηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα “

Τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του φαίνεται να απώλεσε ο 24χρονος μοτοσικλετιστής Gareth Antoni Stoco και να κτύπησε σε διαχωριστική γραμμή του δρόμου από τον ποδηλατόδρομο και ακολούθως ανατράπηκε στην άσφαλτο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Ζήνωνα Ψαθίτη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ψαθίτης ανέφερε πως στις 2 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Γεροσκήπου υπάρχει ένα πρόσωπο σοβαρά τραυματισμένο στο δρόμο και κοντά του πεσμένη η μοτοσικλέτα του.
Ο 24 χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατό του.
Ο κ. Ψαθίτης ανέφερε επίσης πως ο 24χρονος, που είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου, φαίνεται να οδηγούσε τη μοτοσικλέτα στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και κτύπησε σε διαχωριστική λίνια αρχικά του δρόμου από τον ποδηλατόδρομο και ακολούθως ανατράπηκε στην άσφαλτο.
Το θύμα δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
Ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου απηύθυνε έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για το τροχαίο να επικοινωνήσει με το πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, ή με το τηλέφωνο 1460.
Απηύθυνε επίσης έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ιδιαίτερα, όπως είπε, οι μοτοσικλετιστές να φέρουν προστατευτικό κράνος.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: