Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Δώρα για υγεία και ευεξία στο διαγωνισμό της AGETIS Supplements


Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης η AGETIS Supplements πραγματοποιεί διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook, όπου 5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν  ένα καλάθι δώρων που περιέχει συμπληρώματα διατροφής για υγεία, ευεξία και καλή φυσική και πνευματική κατάσταση.

Ο τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλός! Κάνοντας Like στη σελίδα της AGETIS Supplements www.facebook.com/Agetis.Supplements και share τη φωτογραφία του διαγωνισμού διεκδικείτε ένα καλάθι αξίας €115, γεμάτο με αγαπημένα προϊόντα της AGETIS:  BioPure Omega3, Dias - Glucosamine, Evelor - ResveratrolOrissa - Evening primrose Oil, Vitamin C - 3 flavors - Orange and Lemon - Honey and Peach - Blueberry, Dandum Freeze gel, Vernalin Hot and cold cream.

Ο διαγωνισμός που τρέχει ήδη, θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2015 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο Facebοοκ, καθώς και στη ιστοσελίδα της AGETIS. Οι 5 τυχεροί θα παραλάβουν τα δώρα τους από την εταιρεία και θα φωτογραφηθούν με την ομάδα της AGETIS.

Τα προϊόντα της κυπριακής εταιρείας AGETIS περνούν μέσα από διαδικασίες επεξεργασίας και ελέγχου, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα, καθώς και η ασφάλεια του ίδιου του καταναλωτή. 

Η γκάμα των προϊόντων της AGETIS αποτελείται από τις καλύτερες φυσικές ουσίες οι οποίες με τη σειρά τους, χρησιμοποιούνται από το σώμα μας για να προάγουν την καλή υγεία. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί με βάση τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές στην επιστήμη της διατροφής, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του σώματος, καθώς και τον τρόπο ζωής των ανδρών και των γυναικών, νέων και ηλικιωμένων. Τα προϊόντα της  AGETIS διατίθενται μόνο στα φαρμακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: