Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Άφαντος παραμένει ο δράστης του τριπλού φονικού στην Λεμεσό

Άφαντος παραμένει ο δράστης του τριπλού φονικού που συγκλόνισε χθες βράδυ τη Λεμεσό. 
Παρά τις σαρωτικές έρευνες της αστυνομίας ο 31χρονος παραμένει άφαντος.
Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης κυνηγούσε τα θύματα του κρατώντας κουζινομάχαιρο σε μεγάλη απόσταση στο κέντρο της Λεμεσού και κανείς μα κανείς δεν ειδοποίησε την αστυνομία.! Νεκροί είναι οι Κωνσταντίνος και Παράσχος Ντορζή και ο γαμπρός τους Αιμίλιος Μιλτιάδους, ηλικίας 19, 21 και 24.

Για την υπόθεση, οι ανακριτές έχουν συλλάβει τον  πατέρα του φερόμενου ως δράστη του τριπλού φονικού, ενώ με το πρώτο φως της μέρας, οι έρευνες της αστυνομίας στη σκηνή  του εγκλήματος για περισυλλογή στοιχείων συνεχίζονται.
Χθες βράδυ οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέτα διενήργησαν αυτοψία στις σορούς των άτυχων νέων. Σε δηλώσεις της η κ. Παπέτα ανέφερε ότι τα θύματα φέρουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους από νήσσον και τέμνων όργανον.  Οι σοροί των θυμάτων, έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Λευκωσίας όπου αργότερα σήμερα θα διενεργηθούν οι νεκροτομές.
Διαφορές που χρονολογούνταν φέρονται να είχαν θύτης και θύματα και που είχαν σχέση με ναρκωτικά. O 30χρονος ύποπτος ήταν χρήστης σκληρών ναρκωτικών και ισχυρής σωματικής διάπλασης. Και οι τέσσερις είχαν απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις που αφορούσαν διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά, αλλά κανένας δεν φανταζόταν ότι αυτές οι διαφορές θα κατέληγαν σε μακελειό.
Σοκ και προβληματισμό προκαλεί η αδιαφορία που επέδειξαν δεκάδες πολίτες που αντιλήφθηκαν το συμβάν στην γένεση του αλλά και έγιναν μάρτυρες στο τριπλό φονικό.  Κανένας δεν ειδοποίησε την αστυνομία παρά μόνο όταν ο δράστης έσφαξε και τα τρία θύματα του.  Δράστης και θύματα είχαν τσακωθεί στην πλατεία Ηρώων όπου ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη διατηρεί εστιατόριο,. Στη συνέχεια ο 30χρονος φέρεται να άρπαξε κουζινομάχαιρο το οποίο πρόταξε στα θύματα του. Εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Θολωμένος ο δράστης τους καταδίωξε στους παράλληλους δρόμους της πιο πολυσύχναστης οδού της πόλης της Ανεξαρτησίας, δρόμο τον οποίο μάλιστα διασταύρωσαν στις 7 το απόγευμα – ώρα αιχμής για να καταλήξουν στον άλλο παράλληλο δρόμο όπου έγινε τελικά το κακό. Φόνοι που διαπράχθηκαν σε απόσταση αναπνοής από δύο καφέ που έσφυζαν από ζωή…. “Πολλοί είδαν, ελάχιστοι μίλησαν, αλλά κανένας δεν ειδοποίησε έγκαιρα την αστυνομία” ανέφερε στο capitalnews247.com αξιωματικός της αστυνομίας.

capitalnews247.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: