Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το φονικό της Λεμεσού


Τριπλός φόνος διαπράχθηκε χθες στη Λεμεσό με θύματα τους Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή (Αδέλφια) 19 και 21 χρόνων αντίστοιχα και Αιμίλιο Μιλτιάδους 24 χρόνων, όλοι από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα τρία θύματα μετέβησαν γύρω στις 7.30 χθες βράδυ σε εστιατόριο στη Λεμεσό, όπου σε κάποια στιγμή φέρονται να είχαν φιλονικία με συγκεκριμένο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών, επίσης από τη Λεμεσό.



Σε κάποια στιγμή ο 31χρονος, πήρε ένα μαχαίρι από τον πάγκο του εστιατορίου και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος που ήταν η παρέα των τριών νεαρών, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να εξέλθουν του εστιατορίου και να κατευθυνθούν προς συγκεκριμένη περιοχή.



Ο 31χρονος τους καταδίωξε και αφού τους πλησίασε τους κατάφερε με μαχαίρι που κρατούσε διάφορα κτυπήματα με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, αξιωματικοί και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς επίσης και δυο ιατροδικαστές.



Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα βάσει δικαστικού εντάλματος 62χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 
Επίσης ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον 31χρονο ο οποίος καταζητείται. 
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: