Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για τον Τάσο

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον φόνο του Τάσου συνεχίζονται. Φαίνεται ότι, κάποιοι τον ήθελαν νεκρό. Αποπειράθηκαν πριν από περίπου ένα μήνα να τον εκτελέσουν. 

Οι εκτελεστές είχαν αποπειραθεί να εκτελέσουν τον 23χρονο  Τάσο Γεωργίου 20 μέρες πριν την εκτέλεση του την περασμένη Δευτέρα. Το θύμα μάλιστα είχε αναφέρει την υπόθεση σε αστυνομικό σταθμό της περιοχής όπου έγινε η απόπειρα, ωστόσο , σύμφωνα με την αστυνομία, όταν του ζητήθηκε από τα μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου να μεταβεί στα γραφεία τους για κατάθεση και καταγγελία, ο 23χρονος δεν ανταποκρίθηκε. Κίνηση που ίσως του στοίχισε τη ζωή αφού ότι δεν κατάφεραν εκείνη τη νύχτα οι δράστες, το κατάφεραν την περασμένη Δευτέρα , όπου τον γάζωσαν με έντεκα συνολικά σφαίρες.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε τότες  στους αστυνομικούς το θύμα, η απόπειρα διαπράχθηκε όταν δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και κρατούσαν πιστόλια ανέκοψαν την πορεία του δικού του αυτοκινήτου σε πάροδο  της Λεωφόρου Σταυρού στο Στρόβολο .
Όταν τα δύο αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν, οι δύο που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο κατέβηκαν κρατώντας τα πιστόλια τους, αλλά ο 23χρονος  κατάφερε να τους ξεφύγει.  Μετέβη στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής και ανέφερε το γεγονός, όταν όμως κλήθηκε , σύμφωνα με την αστυνομία, από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου για να δώσει κατάθεση, ο 23χρονος δεν ανταποκρίθηκε. Και όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε αλλά όπως διαφάνηκε δεν έλαβε κανένα μέτρο προστασίας.
Για αυτό και δεν δυσκολεύτηκαν οι εκτελεστές του, οι οποίοι του έστησαν καρτέρι έξω από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμα φίλου του και όταν ο 23χρονος εμφανίστηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισαν να πυροβολούν και να τον πλησιάζουν αδειάζοντας τα πιστόλια τους στο σώμα του Τάσου.
Πέραν της  απόπειρας εναντίον του 23χρονου ιδιωτικού φρουρού, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, συνεχίζουν να ελέγχουν λεπτό προς λεπτό τις εικόνες που κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή της εκτέλεσης, ώστε να διαπιστώσουν τον αριθμό των εκτελεστών και να βρουν οποιαδήποτε στοιχεία που ίσως να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

capitalnews246.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: