Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Λευκωσία. Τίναξαν στον αέρα αυτοκίνητο εταιρείας

Αυτοκίνητο εταιρείας το οποίο όμως χρησιμοποιεί 37χρονος από τη Λευκωσία, ανατίναξαν τα ξημερώματα οι βομβιστές.  Μήνυμα προς τον 37χρονο εκτιμούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας. Δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το άγριο φόνο 23χρονου που διαπράχθηκε λίγες ώρες μετά.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2.15 τα ξημερώματα ενώ  το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 37χρονου στη Λακατάμια.  Συνεπεία της έκρηξης, προκλήθηκε πυρκαγιά την οποία κατέσβεσαν τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κλήθηκαν στην περιοχή. Από τις έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες τοποθέτησαν στο αυτοκίνητο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Από την έκρηξη το αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία, υπέστη εκτεταμένες  ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.  Οι ανακριτές εκτιμούν ότι στόχος της εγκληματικής ενέργειας ήταν ο 37χρονος υπάλληλος της εταιρείας και χρήστης του αυτοκίνητου, ο οποίος εργάζεται παράλληλα ως ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας σε νυχτερινά κέντρα.
Παρά το γεγονός ότι ο 37χρονος εξέφρασε άγνοια για τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας εις βάρος του εντούτοις οι ανακριτές εκτιμούν ότι τα ελατήρια των βομβιστών αφορούν τις νυχτερινές δραστηριότητες του 37χρονου που ενδεχομένως να σχετίζονται με οικονομικές διαφορές. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η έκρηξη να σχετίζεται με την εκτέλεση του 23χρονου φρουρού που διαπράχθηκε δύο περίπου ώρες μετά.


capitalnews247.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: