Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Υπό εξαήμερη κράτηση πέντε πρόσωπα για την υπόθεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης



Υπό 6ημερη κράτηση τέθηκαν το ζεύγος 52 και 48 ετών, ο γιος τους 23 ετών καθώς και δυο άλλοι Ε/κ ηλικίας 29 και 26 για την υπόθεση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην οικία του ζεύγους.

Οι 5 ύποπτοι παρουσιάστηκαν το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την 6 ήμερη κράτηση τους.
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, τόσο το ζεύγος όσο και ο μικρότερος γιος τους εξέφρασαν άγνοια στις καταθέσεις τους για τον εντοπισμό των ναρκωτικών στην οικία τους, ενώ ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων οι οποίοι εντοπίστηκαν σε αποθήκη πίσω από την οικία την ώρα που διαχώριζαν ποσότητα κάνναβης, ανέφερε ότι εκτελούσε εντολές χωρίς να κατονομάζει ποιος του είχε δώσει τις οδηγίες.
Τα μέλη της ΥΚΑΝ είχαν εξασφαλίσει πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οικία υπήρχαν ναρκωτικά. Με δικαστικό ένταλμα είχαν μεταβεί στην οικία για έρευνες όπου εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού αποθήκη στην οποία βρίσκονταν οι δυο ύποπτοι ηλικίας 29 και 26 ετών να τοποθετούν σε νάιλον συσκευασίες ποσότητα κάνναβης. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της έρευνας  εντοπίστηκαν 25 φυτά κάνναβης ύψους από 10 μέχρι 60 εκατοστά ενώ σε ξύλινο κιβώτιο βρέθηκαν επτά νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν από ένα κιλό κάνναβης.
Τα 8 κιλά κάνναβης έχουν κατασχεθεί και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθεί η προέλευση των ναρκωτικών ενώ υπολείπονται καταθέσεις οι οποίες αναμένεται να ληφθούν και από άλλα πρόσωπα ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται και ο 29χρονος γιος της οικογένειας.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: