Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου CHRIS SUPERMARKET




α και κάτι που δεν ξανασυναντήσαμε «ίσως» σε ολόκληρη την Κύπρο μερικές ημέρες πριν το 2016 αγαπητοί φίλοι και φίλες.

2 Υπεραγορές σε απόσταση 2 μέτρων.


Καλωσορίζουμε τους νέους μας γείτονες από την εταιρεία POP LIFE και τους ευχόμαστε καλές δουλειές και καλές επιτυχίες!

Αυτούς που ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να ανοίξουν υπεραγορά στο διπλανό κατάστημα. Αυτούς που ξέχασαν τι είναι σεβασμός. Αυτούς που δεν γνωρίζουν τι είναι αξίες και κοινωνικό καλό. Αυτούς που λειτουργούν παράνομα, χωρίς άδειες λειτουργίας Υπεραγοράς και αναρτούν πινακίδες MINI MARKET.

Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή και ταυτόχρονα θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να διασφαλίσουμε το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και σίγουρα των ΚΥΠΡΙΩΝ συναδέλφων και των οικογενειών τους που εξαρτώνται από την εργασία που τους προσφέρουμε.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι όλες οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσπαθούν να επιβιώσουν σε δύσκολους καιρούς και αρκετά ανταγωνιστικές συνθήκες ειδικά αυτές που έχουν να αντιμετωπίσουν το κύμα των μεγάλων Υπεραγορών και αλυσίδων.

Ζητούμε όλοι οι Δήμοι να προστατέψουν όλες τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που παλεύουν να κρατηθούν ζωντανές και εργοδοτούν Κύπριους εργαζομένους.

Ταυτόχρονα, εμείς στην υπεραγορά CHRIS συνεχίζουμε όπως και τα τελευταία σχεδόν 26 χρόνια με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αμερόληπτη προσφορά, με καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σας αλλά πάνω απ’ όλα με ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Καλές Γιορτές σε όλους σας από καρδιάς με υγεία, με αγάπη και πολλές χαρές σε εσάς και στις οικογένειες σας"!


Αγάπιος Δημοσθένους

CHRIS SUPERMARKET

ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ. Για οποιαδήποτε παρέμβαση επί του θέματος στείλτε στο e-mail  filoxenos1@yahoo.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙς ΝΑ ΓΑΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΜΑς ΑΡΜΠΟΥΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΛΛΑΡΑ.................ΠΧ.........Ο ΚΡΙΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΗ ΟΛΕς ΤΕς ΑΔΕΙΕς.........ΗΡΘΕ Ο ΔΗΜΟς ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΚΡΙς ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟς ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΧΑΛΑΣΕ ΟΛΕς ΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕς ΕΠΕΚΤΑΣΕΙς ΤΟΥ.....................ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΟΥΜΑ ΜΕ ΠΕΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΤΖΕς.......ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ........ΝΟΜΙΖΩ Ο ΔΗΜΟς ΠΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟς ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕΝ ΘΥΜΑΤΑ.........ΜΑ ΓΟΥΜΑ ΜΕ ΠΕΖΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩς ΑΛΗΘΙΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Κ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ.

1) ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ?
2) ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ Κ ΦΡΟΥΤΑΡΙΑ ΜΕΣΑ?
3) ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΔΕΙΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ?
4) ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΟΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ?
5) ΠΛΗΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ?
6) ΤΟ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ? Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΑΔΕΙΑ?
7) Κ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΑΤΕ: ΝΙΩΘΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΕΙ ΕΔΟ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ Κ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΦΙΤΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ? ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ Κ ΚΑΝΕΤΕ ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ?
ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΥΠΡΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ POP LIFE ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ Κ ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Κ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

brioooooo re anonimos pou ena peis kai gia ton gouma ...axapare...

Ανώνυμος είπε...

kai gia na ksekatharizoume ...o cris den exalasen tin epektasis tous.....ediorthosen tis opies dipote paratipies eixen to supermarket...diladi esimorfothiken me tin nomothesia kati pou den epraksen to POPLIFE me ta ligmena proionta tou

Ανώνυμος είπε...

Δικαιωμα του να ανοιξει οπου θελει.