Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ TO ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ


Σε τροχιά άμεσης υλοποίησης μπαίνει από σήμερα ένα ακόμη από τα έργα υποδομής της Πάφου.


Το πρωί, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος, παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και αρμοδίων υπηρεσιακών, υπέγραψε με την εταιρεία Miltiades Neophytou Civil Eng. Contr. & Dev. Ltd τα συμβόλαια κατασκευής του έργου «Σύνδεση και Ανάδειξη Πλατειών 28ης Οκτωβρίου, Κωστή Παλαμά και Διονυσίου Σολωμού», ύψους 2.718.000 ευρώ.

Οι κατασκευάστηκες εργασίες προβλέπεται να διαρκέσουν δέκα μήνες. Θα αρχίσουν την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν στις 7 Νοεμβρίου 2016.       

Μιλώντας κατά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η δημοτική υπηρεσία θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή με την ανάδοχο εταιρεία προκειμένου να παρακολουθούν στενά την πρόοδο των εργασιών και να διασφαλίσουν την πιστή εφαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.
  
Από την πλευρά του, ο κ. Μιλτιάδης Νεοφύτου διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία του θα ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα και επάρκεια στις δεσμεύσεις της, φροντίζοντας να ολοκληρώσει το έργο εντός των προβλεπομένων χρονοδιαγραμμάτων, αν όχι και νωρίτερα.


Στο διαγωνισμό για την κατασκευή του έργου υπέβαλαν προσφορές οι εταιρείες  CYBARCO LTM με ποσό 3.023.000 ευρώ, Miltiades Neophytou με ποσό 2718.000 ευρώ, FAP CONSTRUCTION LTD Ltd με ποσό 3.881.115 ευρώ και ZEMCO CONSTRUCTION LTD με ποσό 2.961.700 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: