Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο σήμερα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το πρωί κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια και ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια για να καταστεί σύντομα στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, όμως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα νότια και βόρεια παράλια, ενώ στα δυτικά παράλια θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα μέσες και ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: