Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Λεμεσό

Χτενίζουν” τη Λεμεσό δεκάδες αστυνομικοί στα πλαίσια ερευνών για εντοπισμό ληστών και διαρρηκτών στην πόλη και την επαρχία.

Οι έρευνες της αστυνομίας άρχισαν στις 5.30 το πρωί και σ’ αυτές συμμετέχουν τριάντα περίπου αστυνομικοί από όλα τα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού. Ερευνώνται κατοικίες και άλλα υποστατικά ύποπτων προσώπων στην πόλη αλλά και τα περίχωρα της Λεμεσού, που ανήκουν σε άτομα που έχουν απασχολήσει την αστυνομία.
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 45 και 25 χρόνων από τη Ρουμανία οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε σωρεία διαρρήξεων και κλοπών στη Λεμεσό και τη Λευκωσία.
Οι δύο εντοπίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου που βρίσκεται στη Λεμεσό και στην κατοχή τους εντοπίστηκε περιουσία που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.
Οι δύο θα οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.  Στη συνέχεια και μετά τη διερεύνηση των υποθέσεων της Λευκωσίας, οι ανακριτές θα τους παραδώσουν στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού για διερεύνηση των υποθέσεων που αφορούν την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: