Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Στο Κακουργιοδικείο το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ



Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν σήμερα Μεγάλη Δευτέρα οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου.


Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το δικαστήριο διέταξε την συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης για σήμερα 25 Απριλίου και όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Στην σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας ο αστυφύλακας Θεοχάρης Παλάοντας, ο οποίος δεν είχε παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στη τελευταία δικάσιμο.

Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των μαρτύρων αναμένεται η αγόρευση και των δύο πλευρών για την εκ πρώτης όψεως απόφαση στο δικαστήριο καθώς και η ενδιάμεση απόφαση του Κακουργιοδικείου.

Στη υπόθεση ΣΑΠΑ που εκδικάζεται ενώπιον του Κακουργιοδικείου έχουν κατηγορηθεί πέντε πρόσωπα, τα οποία υπερασπίζονται 12 συνήγοροι υπεράσπισης ενώ οι εκπρόσωποι της Κατηγορούσας αρχής είναι δύο .


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: