Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ


Συγκεκριμένους τρόπους για την προώθηση του τουρισμού από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου προς στην Πάφο συζήτησε το πρωί με τον Δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ιαπωνίας (JATA), η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στην πόλη μας με πρωτοβουλία του Οργανισμού «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης-Πάφος 2017».

Οι εκπρόσωποι των Τουριστικών Πρακτόρων της Ιαπωνίας επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημιουργία τουριστικών πακέτων που θα περιλαμβάνουν πόλεις  ή πρωτεύουσες κρατών, οι οποίες έχουν ήδη απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση με την Ιαπωνία, όπως η Αθήνα και η Μόσχα, ενώ ταυτόχρονα από τις πόλεις αυτές υπάρχουν απ’ ευθείας πτήσεις προς την Πάφο.
«Οι Ιάπωνες, τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας, επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον πολιτιστικό τουρισμό και η Κύπρος, με την Πάφο ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, αποτελεί έναν πολύ ενδιαφέροντα προορισμό».    
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάφου ενημέρωσε την Ιαπωνική αντιπροσωπεία για τον πολιτιστικό πλούτο και την τουριστική υποδομή της πόλης μας, καθώς και για τα έργα ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Βασικός στόχος της επίσκεψης  των Ιαπώνων Τουριστικών Πρακτόρων στην πόλη μας  είναι η συμπερίληψη της Πάφου στα τουριστικά πακέτα που ετοιμάζουν για το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: