Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Δείτε που αποδίδει η Πυροσβεστική την φωτιά σε διαμέρισμα όπου κάηκε ηλικιωμένος



Σε είδη καπνιστού φαίνεται να αποδίδει τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Δομετίου και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ηλικιωμένου άνδρα. η Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, “η ώρα 09.39 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Αγίου Παύλου στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Πύλης Πάφου και η ώρα 10.02 τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στον όροφο τριώροφης οικοδομής”.

“Στο υπνοδωμάτιο εντοπίστηκε απανθρακωμένο σώμα ανδρός το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος, ανήκει σε 93χρονο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο περιεχόμενο του υπνοδωματίου ενώ από τον καπνό έπαθε ελαφρότερες ζημιές η βαφή και ο εξοπλισμός ολόκληρου του διαμερίσματος”, όπως αναφέρεται. 

Σημειώνεται ότι “την ώρα της πυρκαγιάς σε διπλανό υπνοδωμάτιο  κοιμόταν ο 28χρονος εγγονός του ηλικιωμένου, ο οποίος ξύπνησε από τις φωνές των γειτόνων και απομακρύνθηκε έγκαιρα”.

“Τα αίτια της πυρκαγιάς φαίνεται να είναι είδη καπνιστή”, καταλήγει η ανακοίνωση.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: