Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Τις εντυπώσεις κέρδισε το πρώτο Prestige Fights που παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές


Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι το πρώτο Prestige Fights, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 23 Απριλίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό. Κύπριοι και Ρώσοι πρωταθλητές ρίχθηκαν στη μάχη σώμα με σώμα και αγωνίστηκαν στα αθλήματα Muay Thai, Kick Boxing και Boxing, προσφέροντας στο κοινό ένα δυναμικό και άκρως εντυπωσιακό υπερθέαμα.


Η προσέλευση του κόσμου στην πρώτη και μοναδική επαγγελματική διοργάνωση αγώνων μαχητικών σπορ στην Κύπρο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τη φιλοδοξία των διοργανωτών να καταστεί το Prestige Fights θεσμός και να συνεχίσει να προσφέρει θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Στη διάρκεια του Prestige Fights όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους και αγωνίστηκαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας. Στους τρείς μεγάλους αγώνες (main events) επικράτησαν οι αθλητές από τη Ρωσία, ενώ στον τέταρτο νικητής ήταν Κύπριος αθλητής. Τη μοναδική ατμόσφαιρα των ρεαλιστικών μαχών συμπλήρωσε η ψυχαγωγική νότα που έδωσαν οι έμπειρες χορεύτριες Pole dancing από το Moon Pole Studio της Λεμεσού.

Ο πρώτος αγώνας Prestige Fights είχε τεθεί υπό την αιγίδα της ISKA, μίας από τις Παγκόσμιες Ομοσπονδίες kick boxing και της ΚΟΠΑΜ – Κυπριακής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Muay Thai.

Ιδιαίτερα σημαντική στην επιτυχία της κορυφαίας διοργάνωσης ήταν και η συμβολή των χορηγών και υποστηρικτών: Μix fm, Cysports Channel, Sportive Μagazine, Geraklion, Moon dance studio, Top ten, Perfect press, Evangelou signs, Sador guide, Relax swimming pools και Engraving trophies & awards.

Αναμφισβήτητα  το πρώτο Prestige Fights κέρδισε τις εντυπώσεις, αφήνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον… Γι αυτό και οι διοργανωτές, συμμετέχοντες και θεατές που αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το δεύτερο Prestige Fights, το οποίο επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις στους λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων!


Δεν υπάρχουν σχόλια: