Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Δείτε ποια είναι η αδερφή του Prince που θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία

Ποια είναι η 55χρονη αδερφή του Prince, με την οποία δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ και η οποία πιθανότατα θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία και τους ανέκδοτους θησαυρούς που κρύβονται στα ιδιωτικά στούντιο ηχογράφησης του Paisley Park;
Τα πέντε βασικά που πρέπει να γνωρίζουμε για την Tyka Nelson:
1. Είναι παντρεμένη και έχει έξι παιδιά!
Η Tyka είναι παντρεμένη με τον Maurice Phillips, και μεγαλώνουν μαζί έξι παιδιά: τις κόρες Danielle Phillips, Crystal Phillips και Chelsea Phillips, και τους γιους Rachard Phillips, Sir Montece Laeil και President LenNard Nelson. Ο President μετέφερε τις στάχτες του θείου του στο παρεκκλήσι First Memorial Waterston chapel.
2. Έχει αποτοξινωθεί από το κρακ, ενώ πέρασε και από την πορνεία…
Η Tyka – όπως διαβάζουμε στη The Sun – έδωσε μάχη με το κρακ και την κοκαΐνη, ενώ εκπορνεύτηκε για να ζήσει τα παιδιά της, όταν δεν είχε καλές σχέσεις με τον Prince. Ο αδερφός της την έβαλε σε αποτοξίνωση το 2000. Το 2008 συνέχισε την πορεία της στη μουσική – ανεπιτυχώς.
3. Η Tyka είναι επίσης μουσικός.
Οι γονείς του Prince και της Tyka, John L. Nelson και Mattie Shaw ήταν μουσικοί της τζαζ. Εκείνη άρχισε να γράφει μουσική στα 10… παίζει μάλιστα πιάνο, κιθάρα, μπάσο και κλαρινέτο.
4. Δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Prince.
Ήταν υπέρβαρο παιδί και χωρίς φίλο. Αισθανόταν άσχημη και όλοι την πείραζαν στο σχολείο. Η ζωή της στη Μινεσότα δεν ήταν και ονειρική. Ο Prince κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά όλοι τους θεωρούσαν λίγο τρελούς. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι ο Prince της φερόταν σαν γιο-γιο – μια την ήθελε μέσα και μια έξω από τη ζωή του!
5.Εκείνη και ο Prince έχουν 4 ετεροθαλή αδέρφια και 3 ετεροθαλείς αδερφές – σύνολο 7!
Πριν παντρευτεί τη μητέρα τους, Mattie, ο πατέρας της Tyka και του Prince. John, είχε 3 κόρες και 2 γιους με την Vivian Nelson. Δυστυχώς, ο ένας γιος Duane πέθανε το 2011, και η μια αδερφή Lorna πέθανε το 2006. Μετά το διαζύγιό τους, ο Mattie ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε 2 γιους, τους Omarr και Alfred.


http://ikypros.com/?p=168901#sthash.l6jzxl89.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: