Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δύο γυναίκες βούτηξαν τσάντα τουρίστριας στην Λάρνακα



Δύο γυναίκες έκλεψαν χθες το πρωί από τη τσάντα τουρίστριας από την Ουκρανία, που βρισκόταν σε δοκιμαστήριο καταστήματος ειδών ένδυσης στη Λάρνακα,  χρήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1,540 ευρώ.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 11.35 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από την τουρίστρια, ότι την ίδια μέρα μεταξύ των ωρών 10.30 – 11.30, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα ειδών ένδυσης κλάπηκε η τσάντα της την οποία άφησε ανεπιτήρητη στο δοκιμαστήριο για να διαλέξει ρούχα.
 
Εντός της τσάντας υπήρχαν, σύμφωνα με την παραπονούμενη, το διαβατήριο της, το χρηματικό ποσό των 1,250 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δεύτερο κινητό τηλέφωνο αξίας 250 ευρώ και άλλα 40 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και από εξετάσεις που έγιναν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, διεφάνη ότι στην κλοπή ενέχονται δύο νεαρές κοπέλες, λεπτής σωματικής διάπλασης, οι οποίες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο κατάστημα φορούσαν μαύρα γυαλιά ηλίου.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε