Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Δείτε που και γιατί έπεσαν πυροβολισμοί χθες βράδυ



Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη και πυροβολισμών έγινε χθες βράδυ στην Πάφο, στην προσπάθεια της Αστυνομίας να ανακόψει για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 24χρονο μετά από πληροφορία για κατοχή ναρκωτικών. Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε, όμως ο οδηγός διέφυγε και αναζητείται  για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών τύπου κάνναβης, αμέλειας και αλόγιστης οδήγησης, πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος  και εγκατάλειψη σκηνής.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία ότι πρόσωπο από την Πάφο είχε στην κατοχή του ναρκωτικά, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το όχημα το οποίο οδηγείτο από τον 24χρονο επί της οδού Βοσπόρου στο Αναβαργός στις 19:40 της Τρίτης.

Μόλις ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε τα μέλη της ΥΚΑΝ φέρεται να κτύπησε με την όπισθεν το υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας προκαλώντας του ζημιές και να προσπάθησε να διαφύγει. 

Τα μέλη της Αστυνομίας έρριψαν εναντίον του οχήματος δύο πυροβολισμούς, με σκοπό να το ακινητοποιήσουν χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει κατορθωτό.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να διαφύγει και σε κάποιο σημείο φέρεται να θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο του οχήματος του πέντε ναύλον σακουλάκια που περιείχαν, όπως διαφάνηκε αργότερα, ένα γραμμάριο κάνναβης έκαστο. 

Λίγα λεπτά αργότερα, στην οδό Δικώμου, που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την οδό Βοσπόρου, ο 24χρονος προκάλεσε εκ νέου τροχαίο δυστύχημα στην προσπάθεια του να διαφύγει, χτυπώντας όχημα πολίτη και αφού εγκατέλειψε το όχημα του τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε στο σκότος.

Εντός του οχήματος ανευρέθη από έλεγχο που ακολούθησε ένα ακόμη γραμμάριο κάνναβης. 

Μέλη της ΥΚΑΝ και της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα ναρκωτικά που εντόπισε η Αστυνομία αφού φωτογραφήθηκαν παραλήφθηκαν,  ενώ εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.



κυπε