Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Άντρη Αντρέου. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πέγειας - ΔΗΚΟ

Με σύνθημα "Πάμε μπροστά με Γνώση και Αποφασιστικότητα" η Άντρη Αντρέου κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πέγειας με το Δημοκρατικό κόμμα. 


«Ζητώ την ψήφο σας για να πάμε την Πέγεια μπροστά»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ΔΗΚΟ στο Δήμο της Πέγειας.

Έχω όραμα και πολλές προτάσεις για τον Δήμο μας ο οποίος επιβάλλεται να αναπτυχθεί σωστά και να λάβει τη θέση που του αξίζει στην Πάφο και την  Κύπρο, γενικότερα.

 Οι μετριότητες δεν μας αξίζουν. Η Πέγεια πρέπει να αναδειχθεί περαιτέρω.  Οι δυνατότητες υπάρχουν.  Οι άνθρωποι που θα πάνε την Πέγεια μπροστά, επίσης υπάρχουν.  Η Πέγεια από μόνη της είναι μια θαυμάσια περιοχή με πολλές ομορφιές, φυσικό περιβάλλον, ιστορία, κουλτούρα.

Έχω την γνώση και την αποφασιστικότητα και μπορώ να εργαστώ, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην πορεία της Πέγειας προς την κατεύθυνση της σωστής ανάπτυξης.

Η Πέγεια θα πάει προς τα εμπρός με την βοήθεια και τις ιδέες όλων μας.  Η συλλογική δουλειά έχει αποδείξει ότι, βοηθά σε όλους τους τομείς.

Για το λόγο αυτό ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω ως δημοτική σύμβουλος να πάμε την Πέγεια μπροστά. Να αναπτυχθεί περαιτέρω ο τουρισμός της  και να γίνει σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο.


Πάμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε την Πέγεια προς τα εμπρός.