Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Προσοχή όσοι κατευθύνεστε προς το Τρόοδος



Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους οδηγούς για την κατάσταση που επικρατεί σε δρόμους των ορεινών περιοχών, λόγω παγετού και κατολισθήσεων, ενώ συστήνει χρήση των δρόμων που οδηγούν στο Τρόοδος μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αλυσίδες ή τετρακίνηση.


Σύμφωνα εξάλλου με τις αναφορές στις 6.30 το πρωί της Δευτέρας, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο των πόλεων και στους υπεραστικούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, όσον αφορά τις ορεινές περιοχές, κλειστός για όλα τα οχήματα είναι ο παλαιός δρόμος Άλωνας – Αγρού.

Την ίδια στιγμή, λόγω παγετού, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, (Προδρόμου – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους) είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Επίσης, οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Κακοπετριάς – Pinewood – Προδρόμου και Πεδουλά – Προδρόμου – Τροοδίτισσας, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω παγετού.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, Κύκκου – Μηλικουρίου, Κάμπου – Ορκόντα και Πολύστυπου – Χαντριών, έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα.



κυπε