Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Χιόνια και ομίχλη στο Τρόοδος



Χιόνια, ομίχλη και πυκνή τροχαία κίνηση συνθέτουν το σκηνικό στο Τρόοδος, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, στις 13.00μμ και λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή Τροόδους, όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στην κορυφή του Τροόδους (Προδρόμου - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Πλατρών - Τροόδους), ήταν ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Στην περιοχή επικρατεί ομίχλη, η οποία περιορίζει την ορατότητα, ενώ παρατηρείται και πυκνή τροχαία κίνηση, προστίθεται.

Οι δρόμοι Κακοπετριάς - Καρβουνά, Πεδουλά - Προδρόμου και Πεδουλά - Κακοπετριάς (Pinewood), είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί, λόγω παγετού.

Επίσης στους δρόμους Πεδουλά - Κύκκου - Κάμπου, Κύκκου - Μηλικουρίου και Κάμπου - Ορκόντα, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα να καταστούν επικίνδυνοι.

Για ακόμη μια φορά η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.



κυπε