Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ή και καταιγίδας, ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί μέχρι βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι στα
δυτικά και βόρεια παράλια ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να επικρατεί παγετός.
Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα δυτικά και βόρεια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους -2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευμα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και προς το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.