Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στο Παραλίμνι



Κλειστοί θα είναι το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου αρκετοί δρόμοι στο Παραλίμνι με αφορμή τη διεξαγωγή της νυχτερινής ποδαράτης και της μεγάλης καρναβαλίστικης παρέλασης.


Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου αναφέρεται ότι "στις επτά το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου θα κλείσει η Οδός Αγίου Γεωργίου (από το καφέ Senso), η Οδός Εφέσου (προς καφέ ΕΠΩΔΗ) και το μέρος της Οδού Αγίου Γεωργίου από το χώρο στάθμευσης του Πλατεία Cafe».

Στις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου θα κλείσει επίσης η Οδός Τάσου Μάρκου (από την ταβέρνα Βαγγέλη) στην Οδό Γρίβα Διγενή, η Οδός Ακροπόλεως - Αγίου Δημητρίου και η Λεωφόρος Πρωταρά (από το κατάστημα Luomo), Οδός Νίκης και η Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ` (ΠΕΚ)».

Εξάλλου την «Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα κλείσουν οι δρόμοι: Λεωφόρος Πρωταρά (από το πρατήριο ΕΚΟ πριν το Β` Δημοτικό), οδός Αγίου Γεωργίου, μέρος της Γρίβα Διγενή από τη Συνεργατική μέχρι τη ταβέρνα Βαγγέλης και η οδός Τάσου Μάρκου (μέχρι την Υπεραγορά ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Θα κλείσουν επίσης όλοι οι κάθετοι που εφάπτονται των δρόμων αυτών».

Διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης θα υπάρχουν στο Α` Δημοτικό Παραλιμνίου, στο Xenion High School, στην Πλατεία Cafe, στη Μητρόπολη και στην Υπεραγορά ΚΟΚΚΙΝΟΣ



κυπε