Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Δείτε τι είναι η Happyland discount card - cyprus

Η Ομάδα της Happyland discount card σας καλωσορίζει .

Καθημερινά θα προσθέτονται επιχειρήσεις και υπηρεσίες αλλά και άλλα χρήσιμα στοιχεία που θα προσφέρουν  στους  χρήστες της κάρτας μας την δυνατότητα να βελτιώσουν την αγοραστική τους δύναμη στην ποιότητα που επιθυμούν .





-Προβολή επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας  HAPPYLAND http://www.happylanddiscountcard.com/ αλλά και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ https://filoksenos.blogspot.com.cy/.

-Δυνατότητα  των χρηστών της κάρτας να ψωνίζουν, να ψυχαγωγούνται και γενικά, να έχουν υπηρεσίες  σε τιμές έκπτωσης, που θα καθορίζονται από τις επιχειρήσεις.


Η   Happyland discount card έρχεται!!! 
Ξεκινά από την Πάφο και επεκτείνεται σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο και την Ελλάδα.

e-mail επικοινωνίας - filoxenos8@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.happylanddiscountcard.com/
και στο facebook ΕΔΩ!!!


Συνεργασία  Happyland discount card  και ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ

Μια μεγάλη συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ της Happyland discount card  και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ .
Καθημερινά προσθέτονται επιχειρήσεις και υπηρεσίες αλλά και άλλα χρήσιμα στοιχεία που προσφέρουν  στους  χρήστες της κάρτας  την δυνατότητα να βελτιώσουν την αγοραστική τους δύναμη στην ποιότητα που επιθυμούν .

Δυνατότητα  των χρηστών της κάρτας να ψωνίζουν, να ψυχαγωγούνται και γενικά, να έχουν υπηρεσίες  σε τιμές έκπτωσης, που θα καθορίζονται από τις επιχειρήσεις.
Προβολή επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας  HAPPYLAND http://www.happylanddiscountcard.com/  αλλά και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ https://filoksenos.blogspot.com.cy/.

Προμηθευτείτε την Happyland discount card  και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτή σας κάνουν την σχετική έκπτωση. Οι επιχειρήσεις πέραν της έκπτωσης που δίδουν, έχουν τη δυνατότητα να διαφημίζονται δυναμικά από δύο ιστοσελίδες, την Happyland discount card  και το ΦΙΛΟΞΕΝΟ.

Πληροφορίες για την κάρτα αλλά και για τις επιχειρήσεις που θέλουν να μπουν σε αυτή  στο filoxenos8@gmail.com και theo662002@gmail.com

και στα τηλ.  99422527 96767685