Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΦΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018


Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του «Παφίτικου Καρναβαλιού» 2018. 

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων αποτέλεσε η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 3.00 μ.μ., στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο. 

Η αλλαγή μέρας της παρέλασης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών του Σαββάτου, αποδείχθηκε σωστή επιλογή, αφού η καλοκαιρία της Κυριακής, επέτρεψε σε χιλιάδες ντόπιων και ξένων επισκεπτών να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή. Στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και ξεφάντωσαν στους καρναβαλίστικους ρυθμούς του «Βασιλιά του Ρίο». 

Η μαζική συμμετοχή στην Αποκριάτικη Παρέλαση με 50 περίπου άρματα και ομάδες, η αθρόα προσέλευση του κοινού, αλλά και η κεφάτη ατμόσφαιρα που επικρατούσε, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα για περαιτέρω αναβάθμιση και στήριξη του θεσμού τα επόμενα χρόνια.