Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε τι έγινε με τον 20χρονο που πήγε να ψηφίσει στη θέση αδερφού του

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, απάντησε ο 20χρονος, που, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μετέβη στη θέση του αδερφού του να ψηφίσει.

Ο 20χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και απάντησε μη παραδοχή στα αδικήματα που αντιμετωπίζει, της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις  4.7.2018 για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος μετέβη την Κυριακή των εκλογών σε εκλογικό κέντρο στη Γεροσκήπου, προκειμένου να ψηφίσει στη θέση του δίδυμου αδερφού του.
Αρχικά είχε ψηφίσει ο ίδιος και ακολούθως ρώτησε αν μπορούσε να ψηφίσει για τον αδερφό του. Όταν έλαβε αρνητική απάντηση και του είπαν ότι έπρεπε να έρθει ο ίδιος προσωπικά, αφού μετέβη σπίτι του και άλλαξε τα ρούχα του, επέστρεψε στο εκλογικό κέντρο με την ταυτότητα του αδερφού του με σκοπό να ψηφίσει γι' αυτόν.
Ωστόσο, αφού έκανε την εγγραφή του, υπέγραψε στον εκλογικό κατάλογο και κατευθύνθηκε στο παραβάν για να ψηφίσει, εκεί έγινε αντιληπτός από την αστυνομικό που ήταν καθήκον, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθη.
Ακολούθως, αφού ανακρίθηκε στα Γραφεία του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: ΚΥΠΕ