Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Καμιά εξέλιξη για τις συνθήκες του θανάτου της 46χρονης Βουλγάρας



Χωρίς μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι έρευνες για διαλεύκανση των συνθηκών θανάσιμου τραυματισμού της 46χρονης Petrana Mihailova Milkova, από τη Βουλγαρία, μητέρας δύο παιδιών. Οι  έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει καμία μαρτυρία.




Η ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις εξετάσεις και συσκέψεις για 5η ημέρα προκειμένου να εξιχνιαστεί το μυστήριο του θανάτου της 46xρονης, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης θανάσιμα τραυματισμένη σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου, πλησίον του Δημοτικού σταδίου της Γεροσκήπου και κοντά στην τουριστική περιοχή.

Στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου οι ανακριτές λαμβάνουν σειρά καταθέσεων από αριθμό πολιτών που είτε δραστηριοποιούνται στην γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου πλησίον των τουριστικών καταλυμάτων και του Δημοτικού Σταδίου της Γεροσκήπου, είτε είναι ιδιοκτήτες γης τεμαχίων στο μέρος, είτε χρησιμοποιούν τους αγροτικούς δρόμους που υπάρχουν στην περιοχή.

Στην ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της άτυχης γυναίκας αποδίδεται σε αιμορραγικό σοκ από πολυτραυματισμό που προκλήθηκε πιθανόν από γεωργικό μηχάνημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες επεκτείνονται και σήμερα στο σημείο, αλλά και στην ευρύτερη γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου και σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν σε εξετάσεις μηχανημάτων, που χρησιμοποιούνται για γεωργικές εργασίες σε κοντινή απόσταση από το σημείο, όπου εντοπίστηκε η γυναίκα, αφού στο μέρος υπάρχουν φυτείες με καλλιέργειες πατατών, σε μια προσπάθεια να ταυτιστούν τα ευρήματα με τα τραύματα που φέρει το σώμα της η Petrana Mihailova Milkova.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήδη μέχρι στιγμής έχει επιθεωρηθεί μεγάλος αριθμός γεωργικών μηχανημάτων ενώ αναμένεται σήμερα και τις επόμενες μέρες η επιθεώρηση και άλλων.

Οι κάμερες ασφαλείας υποστατικών της ευρύτερης περιοχής έχουν ελεγχθεί με τελευταία καταγραφή των κινήσεων της 46χρονης στις 11:10 το μεσημέρι της Πέμπτης και λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα, όταν είχε μεταβεί σε υποστατικό για εξεύρεση εργασίας.

Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Πάφο τέσσερις μέρες πριν τον θανάσιμο τραυματισμό της  με τον σύντροφο της από τη Βουλγαρία, βιοπαλαιστές και οι δύο, για αναζήτηση εργασίας.

Την 46χρονη εντόπισε πολίτης που δραστηριοποιείται στην περιοχή βαριά τραυματισμένη στην άκρη χωραφιού με πατάτες και το μόνο που πρόλαβε να αναφέρει κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο ήταν ότι "πονούσε πολύ".

Πηγή: ΚΥΠΕ